Pamaké:IvanLanin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.


su-2 Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan panengah.
Téang Basa pamaké