Pamaké:Jkbw

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
de Dieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.
Téang Basa pamaké