Pamaké:Jonathunder

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
en This user is a native speaker of English.
Téang Basa pamaké

(English) Jonathunder
(Commons) Jonathunder