Pamaké:Jredmond

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

m:User:Jredmond

Wikipedia:Babel
en This user is a native speaker of English.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Téang Basa pamaké