Pamaké:Magnefl

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
no Denne brukeren har norsk som morsmål.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Téang Basa pamaké

Hello, I am Magne Flåten, user:Magnefl from Norway.