Pamaké:Mahali syarifuddin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Salam, ngaran kuring Muhammad Mahali Syarifuddin sarta anjeun bisa ngagero kuring Mahali. Klik di dieu pikeun informasi leuwih écés ngeunaan kuring (Édisi Wikipédia basa Indonésia).