Obrolan pamaké:Mahali syarifuddin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Mahali syarifuddin ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

~~~~


Nuhun pisan[édit sumber]

Hatur nuhun pisan Kang Mahali geus daék nyumbang di wiki.su. Salam, Naval Scene (sawala) 15:31, 10 Juni 2011 (UTC)

Pada-pada. Ngomong-ngomong, ulah panggil kuring 'Kang' atuh. Kuring mah masih SMP. mahalisyarifuddin (ᮞᮝᮜ) 07:44, 15 Juni 2011 (UTC) 07:06, 13 Juni 2011 (UTC)