Pamaké:Michael Barera

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
en This user is a native speaker of English.
Citakan:User es-2
eo-1 Ĉi tiu uzanto povas komuniki per baza nivelo de Esperanto.
Téang Basa pamaké

Wikipédia (Basa Inggris)

Wikimedia Commons