Pamaké:Mmh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
cs Tomuto uživateli je čeština mateřským jazykem.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
ru-1 Этот участник владеет русским языком на начальном уровне.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Téang Basa pamaké