Pamaké:MosheA

    Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
    Wikipedia:Babel
    su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
    en This user is a native speaker of English.
    eo-3 Ĉi tiu uzanto povas komuniki per alta nivelo de Esperanto.
    de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
    yi-1 דער באַניצער האָט תּוך־ידיעה פֿון ייִדיש.
    Téang Basa pamaké