Pamaké:MosheA

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
en This user is a native speaker of English.
eo-3 Ĉi tiu uzanto povas komuniki per alta nivelo de Esperanto.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
yi-1 דער באַניצער האָט תּוך־ידיעה פֿון ייִדיש.
Téang Basa pamaké