Pamaké:N8eule78

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
de Dieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Téang Basa pamaké