Pamaké:Phantomsteve

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
en This user is a native speaker of English.


su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.

My home wiki is on the English Wikipedia.

My user page is here.

I do not speak or read Sundanese. Sorry.