Pamaké:ReyBrujo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wikipedia:Babel
es Este usuario es hablante nativo de español.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
ja-1 この利用者は簡単日本語を話します。
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Téang Basa pamaké

External links analysis[édit | sunting sumber]

For more information, please see meta:User:ReyBrujo.