Pamaké:Ricky setiawan~suwiki

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
al-4 vghsd sasd sa sadc sdfg asdasda jhasdh hjfhruwio.
su-2 Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan panengah.
en-1 This user is able to contribute with a basic level of English.


Teu biasa make basa Sunda. -_-a. Abdi biasa berkontribusi ti Wikipedia Indonesia. Ricky Setiawan 20 tahun, President University (present)jababeka