Pamaké:Sanya3

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
en This user is a native speaker of English.
Citakan:User uk
Citakan:User ru
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Téang Basa pamaké