Pamaké:Scooter

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
de Dieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.


en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.


su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
id-0 Pengguna ini tidak mengerti bahasa Indonesia, atau hanya dengan sangat sulit.
Téang Basa pamaké