Pamaké:Soulbot

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Wikipedia:Babel
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Citakan:User nb
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.

This is a robot run by Soulkeeper.

Please use my Norwegian (bokmål/riksmål) talk page if you want to contact me.

This is a pywikipedia bot for interactively correcting Interwiki-links.