Pamaké:SpesBona

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
de Dieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.
Citakan:User af-4
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Citakan:User nl-2
Citakan:User fy-1
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Téang Basa pamaké