Pamaké:SuNotísima

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

SuNotísima aguanta…

Wikipedia:Babel
de Dieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Téang Basa pamaké