Pamaké:Tjmoel

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hi saya wikipediawan dari Indonesia. Saya dapat ditemu di sini atau dapat mengirimkan pesan ke here.

Terima kasih !!!

Wikipedia:Babel
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.


id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
Téang Basa pamaké