Pamaké:Trade

    Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
    Wikipedia:Babel
    no-1 Denne brukeren/brukaren kan litt Norsk.
    Citakan:User nn-1
    en-1 This user is able to contribute with a basic level of English.
    Citakan:User da
    su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
    Téang Basa pamaké

    Please ad me danish userpage