Pamaké:Trade

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
no-1 Denne brukeren/brukaren kan litt Norsk.
Citakan:User nn-1
en-1 This user is able to contribute with a basic level of English.
Citakan:User da
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Téang Basa pamaké

Please ad me danish userpage