Pamaké:Uchup19/Inpoh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Yusup Ramdani
Sasieureun Sabeunyeureun
Miharep bisa ngarojong kana ngamumulé Basa Sunda tur kabudayaannana sangkan bisa dipikareueus ku urang Sundana sorangan, hususna mah bisa dipikareueus ku para nonoman. Jalaran kiwari mah katingalna téh Jati kasilih ku junti mupusti budaya séjén bari teu maliré budaya urang sorangan.
Pajéntréan
Wasta LengkepYusup Ramdani
Gumelar19 Maret 1993
DomisiliSukabumi, Jawa Kulon
AtikanPGSD STKIP Subang
PakasabanGuru Basa Sunda
Tutumbu Pésbuk