Pamaké:Uladepin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ayi Sumarna
(foto tahun 2013)
Gumelar05 Juni 1980
Bandung
KabangsaanIndonésia
Situs web
DCHM

Sampurasun

Nepangkeun, wasta sim kuring Ayi Sumarna lahir di Desa Ciburial. Sakola SD dugika SLTA di Bandung.

Ayeuna domisili di Desa Ciburial Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia..


Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 06.29 (UTC)