Pamengan padagangan

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search


Pamengan padagangan nyaéta régulasi atawa aturan pamaréntah nu ngawatesan padagangan bébas.

Rupa-rupa pamengan padangangan di antarana:


ThreeCoins.svg