Pamengan padagangan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Pamengan padagangan nyaéta régulasi atawa aturan pamaréntah nu ngawatesan padagangan bébas.

Rupa-rupa pamengan padangangan di antarana:


ThreeCoins.svg