Pamengan padagangan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Pamengan padagangan nyaéta régulasi atawa aturan pamaréntah nu ngawatesan padagangan bébas.

Rupa-rupa pamengan padangangan di antarana:


ThreeCoins.svg