Pamilihan umum présidén Géorgia 2013

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Pamilihan umum présidén 2013
Géorgia
2008 ←
27 Oktober 2013 (2013-10-27)
→ 2018

  Giorgi Margvelashvili cropped.jpg David Bakradze.jpg Nino Burjanadze (Tbilisi, December 5, 2003).jpg
Calon Giorgi Margvelashvili David Bakradze Nino Burjanadze
Partéy Harepan Géorgia ENM GD-GN
Sora 1.012.214 354.206 165.933
Perséntase 62,11% 21,73% 10,18%

Présidén saméméh pamilihan umum

Mikheil Saakashvili
ENM

Présidén kapilih

Giorgi Margvelashvili
Harepan Géorgia

Artikel ieu bagian ti:
Pulitik jeung Pamaréntahan
Géorgia

Pamilihan umum présidén Géorgia 2013 dilaksanakeun kaping 27 Oktober 2013.[1] Pamilihan umum ieu mangrupa pamilihan umum présidén anu ka-6 sanggeus réstorasi kamerdikaan Gérgia ti Uni Soviét taun 1991. Pamilihan umum ieu dilaksanakeun dina sistim dua jirangan. Giorgi Margvelashvili meunang dina jirangan kahiji.[2][3]

Rujukan[édit | édit sumber]