Pamohalan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Ambox warning pn.svg Artikel ieu perlu dirapihkeun sangkan luyu jeung baku artikel Wikipédia.
Ngarapihkeun artikel bisa mangrupa ngabagi artikel kana paragraf atawa ngawikifikasi artikel.
Sanggeus dirapihkeun, Anjeun bisa ngahapus ieu talatah.

Pamohalan nyaéta hal-hal anu di luar akal, biasana aya dina dongéng atawa kajadian ahéng kawas mitos jeung légénda. BIsa ogé dilarapkeun kana hal anu moal mungkin kajadian (mustahil).

Conto[édit | édit sumber]

Si ujang mah "pamohalan" mun daekeun pan sakitu ramijudna buuk nage saumur-umur teu diangir éta kunti teh, (si ujang teu mungkin daekeun ka kunti, sanajan kunti bogoheun ka si ujang)...tah kitu pami dijelaskeun modél kieu maksad pamohalan téh bisa we disebat mustahil nya.