Panalungtikan psikologi kuantitatif

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Panalungtikan psikologi kuantitatif nyaéta panalungtikan psikologis nu ngajalankeun éstimasi statistis atawa inferensi statistis. Harti ieu dibédakeun tina nu disebut panalungtikan psikologi kualitatif; tapi, loba ogé psikolog nu teu pati ngabédakeun antara panalungtikan kuantitatif jeung kualitatif. Sohéh henteuna pangbéda ieu dibahas dina panalungtikan psikologi kualitatif.

Métode kuantitatif dipaké dina loba widang élmu sosial.


Nulis.jpg