Pandémi koronavirus 2019 di Islandia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pandemi COVID-19 di Islandia
COVID-19 Cases in Iceland per capita.svg
Peta pandemi di Islandia, jumlah kasus per 1000 penduduk.
COVID-19 Outbreak Cases in Iceland.svg
Peta pandemi di Islandia, jumlah kasus absolut.
PanyakitCOVID-19
Galur VirusSARS-CoV-2
LokasiIslandia
Kasus munggaranReykjavík
Tanggal mimiti aya28 Februari 2020
AsalWuhan, Hubei, Tiongkok
Kasus kakonfirmasi1,911[1]
Kasus pulih1,885[1]
Tilar dunya
10[2]
Situs web resmi
www.covid.is

Pandemi COVID-19 di Islandia mangrupikeun bagian tina pandém dunya penyakit koronavirus 2019 (COVID-19) anu disababkeun ku sindrom réspirasi akut koronavirus parna (SARS-CoV-2). Virus ieu parantos dikonfirmasi dugi ka Islandia dina bulan Pebruari 2020.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b "Data". Covid.is. Landlæknir & ríkislögreglustjóri. Diakses tanggal 5 June 2020. 
  2. "COVID-19: One more fatality and two new cases". ruv.is. 20 April 2020. Diakses tanggal 20 April 2020.