Pandémi koronavirus 2019 di Kazakhstan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pandemi koronavirus 2020 di Kazakhstan
Kazakhstan COVID-19 cases map.svg
Kasus terkonfirmasi COVID-19 di divisi-divisi administratif Kazakhstan

██ 1~9 kakonfirmasi ██ 10~19 kakonfirmasi ██ 20~49 kakonfirmasi ██ 50~99 kakonfirmasi ██ 100~199 kakonfirmasi

██ >200 kakonfirmasi
PanyakitCOVID-19
Galur VirusSARS-CoV-2
LokasiKazakhstan
Kasus munggaranAlmaty
Tanggal mimiti aya13 Maret 2020
AsalWuhan, Tiongkok
Kasus kakonfirmasi21819. People without symptoms =16639[1]
Kasus pulihref name="coronavirus2020" />
Tilar dunya
97[1]
Situs web resmi
www.coronavirus2020.kz/kz

Pandemi koronavirus 2019 di Kazakhstan' dikonfirmasi ngahontal Kazakhstan dina tanggal 13 Maret 2020. Kajadian éta ngalibatkeun dua Kazakhs di Almaty anu nembé nembalan ti Jerman. Dina dinten anu sami, kasus anu sanés dikonfirmasi sareng saurang awéwé anu asalna ti Italia di Nur-Sultan sareng ogé ti Jerman di Almaty[2]

Rujukan[édit | édit sumber]