Papaséaan wewengkon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Papaséaan wewengkon nyaéta kateusatujuan antara 2 atawa nu leuwih nagara ngeunaan kapibandaan/kakawasaan kana bidang lemah atawa ngeunaan kapibandaan/kakawasaan ti daratan ku hiji nagara anyar jeung mibogaan kakawasaannana sanggeus wewengkon éta ditalukkeun ti urut nagarana nu teu diakuan deui ku nagara nu anyar.


Gnome-globe.svg


Society.png