Paria

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Paria
Buah paria
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Plantae
Divisi: Magnoliophyta
Class: Magnoliopsida
Order: Violales
Kulawarga: Cucurbitaceae
Génus: Momordica
Spésiés: M. charantia
Ngaran binomial
Momordica charantia
Descourt.

Paria (Momordica charantia, suku waluh-waluhan atawa Cucurbitaceae) nyaéta sarupaning pepelakan nu ngarambat kalayan buahna anu panjang rérégéan sarta seukeut tungtungna. Buahna anu rasana pait ilahar dikokolakeun minangka sayur atawa baso tahu.