Parudan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Parudan

Parudan nyaéta salahahiji pakakas kanggo marud biasana didamel tina logam ipis anu dibolongan. Parudan aya anu tradisional jeung aya anu modéren biasana parudan tradisional dijieuna tina kaléng anu dibolongan terus di bingkai ku kai ari parudan modéren biasana bijieun tina stainless steel.


Nulis.jpg