Pasta huntu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Pasta huntu nyaéta sabangsaning pasta nu dipaké keur meresihan huntu, biasana maké sikat huntu. Di Indonesia, pasta huntu sering ogé disebut Odol, nyaéta salah salah sahiji merek pasta huntu. Sanajan merek ieu geus mangpuluh-puluh taun henteu dijual di Indonesia, ngaran Odol geus jadi ngaran generik.


Nulis.jpg