Patempuran Kambula

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Patempuran Kambula

Patempuran Kambula lumangsung dina taun 1879 basa wayah perang Inggris-Zulu (perang Anglo-Zulu). Hal ieu lumangrung nalika pasukan tentara Zulu narajang pakémahan tentara Inggris di Kambula, patempuran ieu dimeunangkeun ku Inggris jeung minangka awal ti perang Anglo-Zulu.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Icon vojn.svg