Patlot

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
patlot jeung grafitna

Patlot nyaéta mangrupa pakakas pikeun tulas-tulis atawa ngagambar anu dimimitian tijaman Yunani, dijieuna tina grafit tuluy di bulen ku kai.[1]

Catetan[édit | édit sumber]


Nulis.jpg