Peluh

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Peluh téh nyaéta teu tiasana kontol pikeun mangkreng atawa gaceng. Ieu penyakit dina basa indonesia disebut impotensi. Ieu penyakit teh disababkeun ku rupa2. Contona ngarokok


Nulis.jpg



Citakan:Uncategorized stub