Pengabuan, Tanjung Jabung Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Pengabuan

Peta lokasi Kacamatan Pengabuan
Propinsi Jambi
Kabupatén Tanjung Jabung Barat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Pengabuan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanjung Jabung Barat, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tanjung Jabung Barat Citakan:Pengabuan, Tanjung Jabung Barat


Nuvola filesystems folder home.png