Perang Rusia-Pérsia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Perang Rusia-Pérsia nyaéta saruntuyan perang antawis Kakaisaran Rusia jeung Pérsia dina abd ka-18 jeung 19, di antarana:

Tingali goé[édit | édit sumber]

Citakan:Sia