Pintu Pohan Meranti, Toba Samosir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Pintu Pohan Meranti

Peta lokasi Kacamatan Pintu Pohan Meranti
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Toba Samosir
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Pintu Pohan Meranti nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Toba Samosir Citakan:Pintu Pohan Meranti, Toba Samosir


Nuvola filesystems folder home.png