Pitulung:HotCat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Tarabas:

HotCat mangrupa program JavaScript anu ngagampangkeun ka pamaké kadaptar pikeun ngahapus, ngarobah, sarta nambahkeun kategori ka kaca Wikipedia. Dina ieu ogé mibanda datar saran kategori supaya auto-komplit.

Conto pamakéan HotCat, ieu mah pikeun mrediksi kecap satuluyna.

Cara ngaktifkeun[édit | édit sumber]

Anjeun kudu asup log pikeun ngagunakeun ieu program.

Pikeun ngahurungkeun atawa mareuman HotCat, mimitina mah kudu asup log heula. Tuluy, klik "Préférénsi" anu di nyangkaruk di lebah juru luhur katuhu, klik tab "Pakakas" (atawa paké tumbu ieu), sarta skrol ka handap ka bagian "Edit". HotCat aya di daftar lebah tengahna. Mun di céklis kotak leutikna éta ngahurungkeun, atawa mun teu dicéklis mah mareuman. Skrol ka tungtung handap, klik Simpen. Anjeun bakal kasampakkeun talatah "Préférénsi anjeun tas disimpen". Ayeuna Anjeun bisa balik deui ka kaca saméméhna; meureun anjeun kudu muat ulang kacana pikeun némbonganana.