Pitulung:Sénsor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wikipédia sacara umum henteu disénsor ku éditor, tapi eusina bisa baé disénsor ku pamaréntah satempat.

Para éditor Wikipédia nyepeng kasapukan komunitas ngeunaan naon waé anu diasupkeun. Sénsor komunitas anu aya ukur pamadegan pikeun meungpeuk gambar jeung ngawates katémbongna sababaraha artikel.

Sababaraha cara bisa dipaké pikeun nyarang komputer némbongkeun gambar anu aya di Wikipédia. Lamun anjeun butuh, baca Pitulung:Cara nyumputkeun gambar.

Nyingkahan sénsor luar[édit | édit sumber]

  • Nalika kapanggih aya sénsor, cobaan moda https, ku cara nambahkeun "s" kana URL anu aya dina panyungsi raramat. Pikeun conto, robah "http://en.wikipedia.org" jadi "https://en.wikipedia.org".

Cara lianna:

  • Téplak alamat kaca Wikipédia anu dipeungpeuk ka Google Translate
  • Selapkeun ngaran kaca kana séjén kaca anu keur disawang eusina. WP:Kotrétan bisa dipaké, lamun teu dipeungpeuk (ulah nyimpen anu diselapkeun ieu iwal dina kotrétan).
Conto: asupkeun {{:Nazi Party}} ka hiji éditan pikeun nyawang eusina.

Baca ogé[édit | édit sumber]