Porsea, Toba Samosir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Porsea

Peta lokasi Kacamatan Porsea
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Toba Samosir
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Porséa nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Toba Samosir Citakan:Porsea, Toba Samosir


Nuvola filesystems folder home.png