Portal:Panglawungan/Bandung (21 Désémber 2014)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Panglawungan Wikipédia

21 Désémber 2014 — Wiki Sabanda

Hayu urang icikibung tur ilubiung dina marengkeun énsiklopédi basa Sunda anu leuwih rapih! Dina acara ieu, hususna mah ditujukeun pikeun para pamilon Wiki Sabanda umumna pikeun para pamaké WBS. Utamana nyaéta pikeun silih wanoh nu leuwih jero sinaring silaturahmi, diajar kumaha cara digawé na Wikipédia, sarta kumaha cara ngédit di Wikipédia, salajengna babarengan ngédit jeung nambahan artikel anyar di Wikipédia basa Sunda. Sacara husus bakal dipedar ngeunaan kumaha katangtuan jeung undakan nu dilarapkeun dina pasanggiri Wiki Sabanda. Acara ieu baris dilaksanakeun di Gedung Indonesia Menggugat, Bandung, 21 Désémber 2014 tabuh 10.00 tug dugika réngséna.

Ngeunaan acara[édit sumber]

  • Tujuan utami acara ieu nyaéta pikeun ngareugreugkeun tali silaturahmi sasama pamilon Wiki Sabanda ogé jadi hiji kasempetan pikeun marénahanana anu hayang nyaho kumaha Wikipédia digawé tur ngarobah dunya. Acara ieu lumangsung ti tabuh 10.00 tug dugika réngséna.
  • Pikeun ngajaga lancarna acara, pamilon dipiharep bisa nyandak modem masing-masing.
  • Acara ieu kabuka pikeun saha baé. Pamilin dipiharep ilubiung ku beberengkes ngakut kadaharan.
  • Acara ieu hususna mah pikeun para pamilon Wiki Sabanda anu utamina nyaéta medarkeun perkara-perkara Wiki Sabanda.

Parabot nu kudu dibawa[édit sumber]

  • Léptop sinareng cassanna (wajib)
  • Modem. (wajib)
  • Kadaharan (tambahanna)

Lokasi[édit sumber]

Gedung Indonesia Menggugat, Jl. Perintis Kemerdekaan, No. 5, Babakan Ciamis, Bandung.

Jadwal acara[édit sumber]

Acara ieu dumasar kana hasil polling ku para pamilon Wiki Sabanda, Bandung, 21 Désémber 2014 tabuh 10.00 - tug dugika réngséna.

  • 10.00 - 13.00: Pangbagéa jeung wangkongan bébas
  • 13.00 - 16.00: Ngawiki Babarengan