Portal:Panglawungan/Ka marana?

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

kahatur sadayana, abdi urang Sunda ngiring ngabadiakeun, kasadayana dulur ti Sapaturunan, kumaha atuhnya? Sunda urang teh beuki ngajauhan beuki lawas lawas, luntur. Jaman ayeuna teh kaum muda mah gengsi cennah ari huak haok kubasa sunda. Contona wae. Umi ema atawa emih di gentos ku mamah. Si ibu anu ngarambet di sawah entong ngamamahkeun atuh. Si emang anu ngabeca entong di papahkeun. ieumah contoh wae sanes abdi adigung adigunna, ngan mang hanyalkeum ka urang sunda ayeuna teh, kumode bahasa teh dipunahkeun.

Tong hilap Dalaftar ka Jejaring Sosial urang sunda anu di alamat http://www.pagepapers.com/

Hatur nuhun