Lompat ke isi

Propinsi Guangdong

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Propinsi Guangdong(Basa Tionghoa:廣東省/广东省) nyaéta salah sahiji ti dua puluh tilu propinsi di Républik Rahayat Tiongkok [1].

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "中国的行政区划──省级行政单位". Diarsipkan dari versi asli tanggal 2015-07-15. Diakses tanggal 2018-01-27. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

   Tempo ogé Propinsi Guangdong di Wikivoyage