Lompat ke isi

Propinsi Yunnan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Propinsi Yunnan(Basa Tionghoa:雲南省 / 云南省) nyaéta salah sahiji ti dua puluh tilu propinsi di Républik Rahayat Tiongkok [1].

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "中国的行政区划──省级行政单位". Diarsipkan dari versi asli tanggal 2015-07-15. Diakses tanggal 2018-01-27. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

   Tempo ogé Propinsi Yunnan di Wikivoyage