Puasa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Puasa nyaéta kagiatan sukaréla nu nahan dahar, nginum, atanapi duanana, sarta kagiatan-kagiatan lian nu ngabatalkeunana pikeun jangka wanci katangtu[1].

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Rujukan[édit | sunting sumber]

Citakan:Agama-stub