Républik Altai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lokasi Républik Altai di Rusia
Altai republic map.png

Républik Altai mangrupa ngaran Subjék Féderal Rusia. Subjék ieu miboga luas wewengkon 92.600 km² jeung populasi 202.947 jiwa (2002).[rujukan?] Kalawan kapadetan padumuk 2,2 jiwa/km². Ibu kotana nyaéta Gorno-Altaysk.

Bandéra Républik Altai
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan



Gnome-home.svg