R. Kelly

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


R. Kelly

Robert Sylvester Kelly lahir bulan 8 Januari 1967.[1] R. Kelly lahir di Chicago, Nalika umurna tujuh taun, R. Kelly jeung kulawargana pindah ka Chicago, Illinois pikeun cicing di Amerika Serikat.

Diskografi[édit | édit sumber]

Album[édit | édit sumber]

  • 1992: Born into the 90's
  • 1993: 12 Play
  • 1995: R. Kelly
  • 1998: R.
  • 2000: TP-2.com
  • 2002: The Best of Both Worlds
  • 2003: Chocolate Factory
  • 2004: Happy People/U Saved Me
  • 2004: Unfinished Business
  • 2005: TP3.Reloaded
  • 2007: Double Up
  • 2009: Untitled
  • 2010: Love Letter
  • 2012: Write Me Back
  • 2013: Black Panties
  • 2015: The Buffet
  • 2016: 12 Nights of Christmas

Rujukan[édit | édit sumber]