Raden Yogaswara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Radén Yogaswara dina romanna Mantri Jero diciptakeun ku Radén Méméd Sastrahadiprawira (1897-1932) lahir dina wengkuan menak Sunda.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id) Rosidi, Ajip. Manusia Sunda, Kiblat Buku Utama, Bandung,2009.
Nulis.jpg


Nulis.jpg